Як приготувати м'ясні пальчики?
М'ясні пальчики
Інгредієнти:
Свиняча або яловича вирізка - 500 м.
Яйця - шт.
Сир - 200-250 г.
Сухарі - 100 м.
Масло вершкове і рослинне по 100 р.
Сіль, часник, перець за смаком.
Зелень для прикраси.
Рецепт приготування м'ясних пальчиків:
М'ясо порізати, відбити з обох сторін, посолити, поперчити. Твердий сир натерти на крупній тертці. Яйце збити з сіллю. Сухарі насипати на блюдо. Взяти приготовану відбивну, покласти на неї тертий сир і скрутити тонший, у вигляді пальчика. Змочити в яйці, потім обваляти в панірувальних сухарях і смажити на добре розігрітій сковорідці до появи золотистої скоринки. Готові м'ясні пальчики остудити.
Перед подачею на стіл, м'ясні пальчики порізати на шматочки і красиво викласти на тарілку. Не забудьте прикрасити страву подрібненою зеленню петрушки та кропу. В результаті ваше частування повинно вийти соковитим і ніжним за смаком. Ось такий простий рецепт м'ясних пальчиків. Приємного апетиту! Приготувати швидко і смачно сніданок Вам допоможе ця посилання.
Дивіться так-же відео з приготування м'ясного рулету з сухофруктами:
Відео тимчасово не доступно ...